«Η παιδεία είναι δεύτερος ήλιος για τους ανθρώπους.»
Πλάτων


Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Επίσκεψη στο 23ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Στα πλαίσια του προγράμματός μας: "ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ", έγινε επίσκεψη στις 21-12-2015 στο 23ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.
Ανταλλάξαμε δώρα και απόψεις (συζήτηση, αφίσες τραγούδια, ποιήματα, συνθήματα) για το συναίσθημα της χαράς σε καιρό οικονομικής κρίσης με τα παιδιά της έκτης τάξης, το τμήμα του κου Νίκου Σηφάκη που είναι και μπαμπάς προνηπίου μας.. Κεραστήκαμε και βέβαια, λόγω των ημερών τραγουδήσαμε παρέα τα κάλαντα.Τα μεγάλα παιδιά μας τραγούδησαν με συνοδεία φλογέρας τα κρητικά κάλαντα. Μας πήραν παρέα (σε μοτίβο: 1 μεγάλο παιδί, 2 μικρά παιδιά) και παίξαμε στην τάξη τους το χαλασμένο τηλέφωνο...Μας ξενάγησαν στο σχολείο τους, μας βοήθησαν να κατέβουμε σκαλία πολλά πολλά για να επισκεφτούμε και τα συστεγαζόμενα νηπιαγωγεία (26ο& 35ο) και μας οδήγησαν στο γραφείο της διευθύντριας κυρίας Ειρήνης που μας καλοδέκτηκε με πολλή αγάπη, χαρά και κέρασμα!
 Το ενδιαφέρον των μεγάλων παιδιών και η αγάπη και η βοήθεια που μας προσέφεραν μας συγκίνηαν πάρα μα πάρα πολύ!!! Ευχαριστούμε κι από δω τον κύριο Νίκο και τα παιδιά του!!! Μας βοηθήσατε να γεμίσουμε μόνο από ευχάριστες εντυπώσεις για το Δημοτικό την καρδούλα μας!!!
Και του χρόνου με υγεία!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου