«Η παιδεία είναι δεύτερος ήλιος για τους ανθρώπους.»
Πλάτων


Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

"Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν"


«Αν η αγάπη η ζεστασιά γεμίσουν τον αέρα
κι αν όλοι μας ενώσουμε τα χέρια μας σφιχτά
Χριστούγεννα η γη μας, θα ΄χει παντοτινά!»



Εμείς, εδώ στο 6ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου σκεφτόμαστε να πολεμήσουμε την κρίση με παιχνίδια αγάπης, ειρήνης, ελπίδας! Για να πετύχουμε το σκοπό μας σας καλούμε να μας βοηθήσετε!

  • Οι νηπιαγωγοί και τα παιδιά μας σας καλούμε στα «παιχνιδομαζέματα»

Μπορείτε να διαλέξετε με το παιδί σας κάποιο ή κάποια από τα παιχνίδια του που δεν παίζει πια και να μας το φέρετε στο Νηπιαγωγείο ως και την Παρασκευή 11-12-2015. Τα παιδιά θα συσκευάσουν τα παιχνίδια και αφού τα βάλουν σε σάκο θα τα δωρίσουν στο Άγιο Βασίλη που θα μας έρθει στη γιορτή μας κι εκείνος γνωρίζει πια παιδάκια τα έχουν ανάγκη για να τους τα μοιράσει – αυτό θέλουν και ξέρουν τα παιδιά μας-
Στην πραγματικότητα όμως τα δώρα θα τα δώσουν τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του Νηπιαγωγείου μας όπου κρίνουν σκόπιμο.
Τα παιχνίδια που θα μας φέρετε μπορεί να είναι πλέον αδιάφορα για το δικά σας παιδιά, φανταστείτε όμως τη χαρά που θα δώσετε σε φτωχά παιδάκια που θα τα λάβουν!

  • Οι νηπιαγωγοί και τα παιδιά μας σας καλούμε σε μια δράση αλληλεγγύης με συγκέντρωση και διάθεση τροφίμων σε άπορες οικογένειες της συνοικίας μας.
Μπορείτε, όποιος θέλει και όποιος μπορεί να φέρει ως την επόμενη Πέμπτη 17/12/2015, στο Νηπιαγωγείο μια ή περισσότερες συσκευασίες τροφίμων

Όπως θα διαβάσετε στην πρόσκληση των παιδιών, η γιορτούλα μας, με θέμα «ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ» και στόχο τα μηνύματα της φάτνης, θα γίνει την Τρίτη 22/12/2013 στο Νηπιαγωγείο μας και ώρα:11:30π.μ. Είναι πολύ σημαντικό για το παιδάκι σας να το τιμήσετε με την παρουσία σας και να το χειροκροτήσετε από καρδιάς! Σας περιμένουμε!

Σας παρακαλούμε στη γιορτή μας τα παιδιά να φορούν λευκά ρούχα, αν γίνεται! Αν σας είναι πολύ δύσκολο ας φορούν τουλάχιστον λευκό μπλουζάκι.

Καλές γιορτές!

Οι νηπιαγωγοί
                                                                                                                                      
  Άννα Σπανάκη
Σοφία Καπετανάκη


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου